Dołączył(a): 2 sie 2009, 14:06 Posty: 1330 Zdjęcia: 27 Lokalizacja: Szczecin Płeć: Punkty reputacji: 30
Chwilowo wklej.org padło.. więc nie ma jak pobrać systemu.. zamykam temat by nie było zbednych postów i jakiś nerwów że nie działa... bedzie działać.. temat odblokuje
3 part z przeklej<---- mógł prosić o poprawę linku mi nie działa :/ ( zaczełem pobierać partami i nie chce mi się od nowa całości a mam wolnego neta )
/S: Poprawiłem.. nie podawaj bezpośrednich linków do modyfikacji. 3 pkt regulaminu
Sory.Podaj tego linka wiem jestem nachalny itd ale mi sie bardzo spieszy do partu 3 tu albo ewentualnie na gg: 9557735 Klikam na part 3 i mam: -<Error> <Code>NoSuchKey</Code> <Message>The specified key does not exist.</Message> <RequestId>5FE92171</RequestId> <BucketName>z3.przeklej.pl</BucketName> <KeyName>przs3672/60597b960017e2dc4b127074/wmx8.1.part3.rar</KeyName> <HostId>f18</HostId> </Error>
Te party z przeklej są takie same jak inne w tym temacie więc możesz śmiało pobrać 3 part np. z wrzuc.to później zmień nazwę tak żeby pasowała do pozostałych (bo tylko nazwą się różni) i wypakuj jak sytuacja z przeklej nie ulegnie zmianie to zaupam od nowa czy coś
Czyżbyście Chłopaki zapomnieli o "Torrentach" Dlaczego nie dacie torrentu hę...?Mamy XXI wiek A co torrentowe ściąganie zapewnia to nie musze chyba wyjaśniać,jest Was tylu że można piękne seedy zrobić itp ..
Czyżbyście Chłopaki zapomnieli o "Torrentach" Dlaczego nie dacie torrentu hę...?Mamy XXI wiek A co torrentowe ściąganie zapewnia to nie musze chyba wyjaśniać,jest Was tylu że można piękne seedy zrobić itp ..
Ten system już jest na torrentach. To forum nie służy do seedowania,tylko do wymiany poglądów i opinii na temat modyfikacji Windowsów. Milo mi powitać nową osobę w naszym gronie i zapewniam, że przynajmniej ja nie zatrzymałem się na poziomie ubiegłego czy dalszych wieków. Wszyscy raczej myślimy przyszłościowo.
:hello: Acha,no bo jak czytałam to tylko sąlinki na tego nieszczęsnego rapida itp a nigdzie nie podane jest na torrent Ok rozumiem dziękuję i również witam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości