"Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię ''ratujcie drzewa'', kiedy słyszę techno... ku**a nie wiem z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" ~Eminem
Tytuł: Re: Błędy i uwagi dotyczące forum - temat ogólny
Napisane: 24 sty 2010, 15:16
Przyjaciel
ja zwrócę myślę uwagę na coś oczywistego - mianowicie na konieczność usunięcia systemu pktów reputacji. Nie sprawdził się. Mało kto z niego korzysta, a administratorzy nie dotrzymali słowa, nie weryfikują pktów i nie kasują bezzasadnie przyznanych plusów bądz minusów. Ba, nawet malcolmx twierdzi, że nie ma takiej możliwości. Więc po co takie zapowiedzi? Nie interesują mnie ani plusy, do których się nie poczuwam ani tymbardziej bezzasadne minusy. Tyle z mojej strony.
mam nadzieję, że choć raz administratorzy wezmą do serca głosy użytkowników. Robienie sondy nie ma sensu, bo przykładem niech będzie system "losowo wybrane zdjęcia", który został przegłosowany za WYŁĄCZENIEM lub usunięciem ze strony głównej. I mimo to nie zostało to wprowadzone w czyn.
Jest taka możliwość żeby z niej skorzystać musisz użyć opcji 'odpowiedz', w podglądzie tematu na dole zaznaczyć interesujący Cię tekst wypowiedzi i wcisnąć 'cytuj' przy tejże wypowiedzi
Takie o coś fajne zauważyłem: Opis działu hardware:
Kod:
Masz pytanie na temat sprzętu komputerowego? Awaria? Zakup nowego? Szukasz rady -napisz tu.
Usunąłbym to "Zakup nowego?", bo do pytań o zakup nowego sprzętu jest dział "Jaki sprzęt wybrać?".
"Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię ''ratujcie drzewa'', kiedy słyszę techno... ku**a nie wiem z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" ~Eminem
Wydaje mi się, że ktoś gdzieś już kiedyś zgłaszał ten błąd, ale nie naprawilście tego, więc: w galerii kiedy przegląda się komentarze pokazuje, że jakiś użytkownik jest online, a w rzeczywistości nie ma go na forum. Chyba zrozumiecie :}
Można by też dodać nowy powód przy zgłaszaniu postów - "Zły dział" czy coś podobnego.
Dziś udało mi się naprawić błędne wyświetlanie aktywności użytkowników w galerii Dodatkowo zsynchronizowałem liczniki zdjęć oraz statystyki na forum (liczniki postów itp.). Zatem gdyby komuś ubyło nieco postów znaczy, że w trakcie liczenia od nowa ubyły te usunięte do kosza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości