Witam.
Mam następujący problem:
Ściągnąłem MX8.1 z linka w temacie "Pobieranie WindowsMX", nagrałem, zainstalowałem, wszystko ok, ale niestety po pobraniu Dirta2 przez Steama (dostałem z nową kartą graficzną

) wszystko zaczęło się sypać. Tzn. gra mi się nie chciała włączyć, pokazywał się czarny ekran z logiem Dirt2 na środku, 5sek "myślenia" i znowu pulpit. Po kilku próbach dałem sobie spokój, szkoda tylko że zmarnowałem tyle czasu, ściągnięcie 10GB danych przy moim necie trochę trwa. Później zabrałem się za CoD4MW, instalacja gry i patchy bezproblemowa, wszystko ok, szybko znalazłem matcha 4v4 do CB, wchodzę na serwer, 10 minut gry i... bluescreen z błędami, restart, znów kilka rund i to samo. Na raty ale dograliśmy do końca, ściągnąłem MX7F, nagrałem, format, szybka instalacja, później sterowniki, kopia systemu w Ghost'cie wszystko ok, instaluję CoD4, kolejna wojna i kolejny raz ten sam problem - ścinka, niebieski ekran, restart... Czyli słodko. Przez ok rok miałem MX7 i nie pojawiał się żaden problem, a teraz chwilę po formacie zaczynają się schody. Już przy instalacji Net Framework pojawiają się błędy. Co mam zrobić ? :( Pomóżcie.
Mój config:
Proc Intel Core2Duo E7200 2,53GHz@3,5GHz + Scythe Ninja rev.B
(3,5GHz bez zmiany napięcia to chyba dość dobry wynik
)Płyta główna Gigabyte GA-EP45-DS4
Pamięci Corsair Dominator 2x1GB 1066MHz@
1200? coś koło tegoKarta Sapphire Ati Radeon HD5770 1GB
Dysk Seagate Barracuda 160GB
( trochę słabo :( )Zasilacz Delta 700W
(przyznam szczerze że jestem pozytywnie zaskoczony jakością, wydajnością i trzymaniem napięć
) -- Dodane mniej niż minutę temu --
Widzę, że i tak nikt nie zainteresował się tym tematem, ale może w końcu znajdzie się taki ktoś, więc właśnie dla niego spisałem błędy które mi najczęściej wyskakują przy niebieskim ekranie:
irql_not_less_or_equal
page_fault_in_nonpaged_area
i jakieś błędy z win32k.sys
;(