Dołączył(a): 14 sie 2008, 12:13 Posty: 193 Płeć: Punkty reputacji: 0
Może mi ktoś podać linka do dobrego i sprawdzonego addona ..Net Framework 1.1 pilnie mi potrzebny bo po każdym formacie jestem skazany na instalacje jego
niestety po instalacji 2 pierwszych plików (plik z rapida i z chomika) system wykrywa tylko wersję 1.1, link do pliku drugiego wygasł.. czy mógłby ktoś podać link do 'bezwaryjnej' wersji? za kilka dni muszę system postawić i chciałbym mieć wszystko dopięte na ostatni guzik
A kto Ci kazał integrowac plik z Rapida i z chomika? Przeciez to jest ten sam plik... Tylko na innym serwerze :-] Wystarczy sciagnac tylko jeden plik ;P
"...My nie wchodzimy na Pudla nie wierzymy we wszystko co wyskoczy z Google'a..."
nie integrowałem ich, tylko instalowałem osobno (najpierw ten z rapida, ale nie poszedł, więc później od nowa system wgrywałem, ale z plikiem z chomika). efekt był ten sam. pietreXtreme, masz może sprawdzoną, działającą wersję?
Hmm.. w takim razie niemam :-/ Próbowalem u mnie na VBoxie, na 256 RAMu, i nie poszlo... Znaczy zatrzymuje sie w fazie T-13. Mysle ze to przez mała dostepna ilosc pamieci. Gdy instaluje w postawionym systemie, zuzycie pamieci przy instalacji Frameworka wynosi 70MB, a przy instalacji Windows tylko 6 MB... Moze tez masz mało ramu..?
"...My nie wchodzimy na Pudla nie wierzymy we wszystko co wyskoczy z Google'a..."
niestety i tutaj brak rezultatów. nie mam pojęcia co jest nie tak, może jakieś ustawienie mam wyłączone (albo włączone coś, przez co nf nie chce się zainstalować..?) addona i powyższy sposób testowałem na czystej windzie pro sp3. jakieś pomysły, co może być nie tak?
JEST NIEZGODNOŚĆ MAŁA MIĘDZY DWOMA SĄSIADUJĄCYMI POSTAMI ODNOŚNIE NAZWY FOLDERÓW JAKI TO MA W KOŃCU BYĆ FOLDER ??? SVCPACK czy też SVPACK bo ni cholery już nie wiem czy to błąd użytkownika powyżej czy poniżej a może ni cholere to nie ma znaczenia ???
Oto pierwszy post
Korek napisał(a):
xxx napisał(a):
Nie kumam tego
1. Kopiujesz plik netfxAIO.exe do folderu \i386\SVCPACK. 2. Otwierasz plik SVCPACK.IN_ z folderu i386, otwierasz np WinRar-em i kopiujesz plik svcpack.ini do folderu i386 3. Otwierasz plik svcpack.ini i w sekcji [SetupHotfixesToRun] dodajesz polecenie netfxAIO.exe. 4. Zapisujesz zmiany i kasujesz plik svcpack.in_
Inaczej i prościej już nie potrafię
A tu mamy drugi przykład
Cytuj:
Raportuj ten post Odpowiedz z cytatem Super działa
1. Tworzymy folder SVPACK w folderze i386 i kopiujemy do niego plik NETFXAIO.EXE ( plik pobieramy stąd: http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Addon_ ... 57556.html ((link Korek)) jesli nazwa jest inna niż NETFXAIO.EXE to zmień ją) 2. Z folderu i386 kopiujesz do jakiegos innego folderu plik SVPACK.in, rozpakuj ten plik za pomocą WinRARa i w ten sposób otrzymasz plik svpack.ini, który otwierasz za pomocą notatnika i wpisujesz pod
Dołączył(a): 15 maja 2009, 22:11 Posty: 7 Płeć: Punkty reputacji: 0
Przez jaki czas ma sie tworzyć cicha instalacja Frameworka 3.5 w tym SNM ?? bo u mnie wszystko idzie dobrze do momentu tworzenia cichej instalacji Frameworka 2.0 i czekałem godzine no i niby wszystko pracowało i nie zawiesił się ale nie było żadnych postępów . Wiem, że instalka zajmuje prawie 200mb i nie mam najnowszego kompa(athlon xp 1800, 512 Ram) ale chyba w takim czasie powinno przynajmniej dojść do następnego etapu. Są może jakieś inne sposoby, żeby zrobić add-ona ?? Aha mam internet przez pakiety z Plusa więc nic Większego nie sciągne:( . może by to wypakować i spakować z powrotem w WinRAR tylko z jakimiś komendami cichej instalacji?
Dołączył(a): 14 sie 2008, 12:13 Posty: 193 Płeć: Punkty reputacji: 0
Kolego automizzer właśnie tak go dodaje ale nLite go nie przyjmuje. Nawet zrobiłem tak 1. Kopiujesz plik netfxAIO.exe do folderu \i386\SVCPACK. 2. Otwierasz plik SVCPACK.IN_ z folderu i386, otwierasz np WinRar-em i kopiujesz plik svcpack.ini do folderu i386 3. Otwierasz plik svcpack.ini i w sekcji [SetupHotfixesToRun] dodajesz polecenie netfxAIO.exe. 4. Zapisujesz zmiany i kasujesz plik svcpack.in_ I też podczas instalacji nienadzorowanej muszą wcisnąć zaakceptuj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości