Moge odswiezyc ale jezeli to nie przeszkadza z wygladem ikon z final, i czy na oem czy Vlk
Jeżeli mam być szczery to wygląd możesz dać "z kosmosu" ja i tak wyłączam wszystkie "upiększacze" i pracuje na "Windows Classic". Jeżeli chodzi o kwestie OEM czy VLK zdecydowanie Lite niech będzie na OEM! Chciałbym także żeby problemy poruszone przeze mnie w tym poście -> kliknij tutaj będą poprawione i nie będą się już pojawiać. Czym tak w skrócie różni się OEM od VLK dla mnie jako końcowego użytkownika? POZDRAWIAM SERDECZNIE
Romuald777, ja Cię proszę ..... o co kamon? Pobieram z Twojego chomika Win 7Up Final i jak już dojdzie do końca pobieranie pyk komunikat: Zapisanie pliku nie jest możliwe ponieważ nie odnaleziono pliku źródłowego i połączenie z serwerem chomika zostało zresetowane. Pobierałem już piąty raz na różne sposoby i ni chu chu... Kurde zależy mi na tym systemie skąd mogę pobrać tą aktualną wersję?
Ostatnio edytowano 11 mar 2010, 23:19 przez Gienions, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości