Siemka
Przedstawiam wam nową modyfikacje systemu Windows 7 x86 7600.Dostał nazwę
7MAXPostawowe InfoMod oparta-Windows 7 Ultimate x86
Język-Polski
Waga ISO-1,69
Podstawowym założeniem modyfikacji nie było drastyczne odchudzenie obrazu. Zostało usunięte tylko to co naprawdę zbędne widać to po wadze iso. Moim celem było zoptymalizowanie Windowsa przyspieszenie i zwiększenie stabilności aby system zjadał mniej ramu. Zostały wyłączone zbędne usługi systemowe nie wpływa to negatywnie na komfort pracy a bardzo ja przyspiesza. Zostało dodane kilkanaście aktualizacji. Jest też oczywiście tweak rejestru przyspieszający czas reakcji systemu na nasze czynności i zwiększeniu stabilności. Zastosowałem też nową szatę graficzna co umila czas spędzany na komputerze. Wygląd systemu jest całkowicie zmieniony jak ikony itp... Dodałem parę nowych gadżetów. Zostało rozszerzone menu kontekstowe o przydatne wpisy które z pewnością są w normalnej pracy wykorzystywane, menu START jest zwężone. System podczas pierwszego uruchomienia jest aktywowany i przechodzi testy ale to dzięki uprzejmości
SilenS'a
Co Zostało UsunięteAkcesoria : Wsparcie dla rozpoznawania mowy
Języki : Wszystkie
Multimedia : Media Center, Przykładowa Muzyka i Video, Przykładowe obrazy
Sterowniki : Diva Server, Modemy, Skanery
System : Język naturalny
ObrazkiProces instalacji na VirtualBox a resztę na moim laptopie na którym właśnie system testowałem.

Bardzo dziękuje
SilenS,
Romuald,
MR.Akon. Za pomoc w rozwiązaniu pewnych problemów

i

Dla was.
INFO O OBRAZIEObraz iso podzieliłem na 4 party po 400MB. Spakowałem je w archiwum rar samorozpakowujące.
DROGA DO OBRAZU

Znajduje się on na moim chomiku:
milas01 w folderze
WINDOWS 7MAX by milas01Download, przeklej.pl by zbyzekhttp://www.wrzuc.to/pl/b5OFef.wtPo zassaniu proszę o sprawdzenie sumy:
MD5:
BC15E255D802A1E8520A5761B6BEFD9E Pozdrawiam