Właściwie świetny system kilka rzeczy tylko jak dla mnie jest złe i nie pasuje ale wiadomo nie dogodzi się każdemu, a to dlatego że każdy ma swój i inny gust. O gustach nie rozmawiajmy.
Więc do rzeczy kosz sobie poradziłem oczywiście jak kolega wyżej nakierował poprzez skrót, ponieważ wole jednak go pod ręką.
Instalacja jest bezproblemowa, system śmiga aż miło, nie wywalił ani jednego problemu jak na razie i sterowniki wbiły każde jedne jakie chciałem zainstalowac.
Jednak mam problem co wam koledzy przedstawię z "logon - ekranem logowania" sami zobaczycie o co mi chodzi mam tak za każdym razem i miałem tak dodam że nie raz w MX6,a RGB jak używałem chwilę to już w ogóle nie było możliwe do usunięcia. Tylko że RGB może się schowac w porównaniu do wykonania MX6 i teraźniejszej MX8F, którą testuje.
Screen do 'Logowania - problem" -

Foldery faktycznie mogły byc trochę bardziej wyraźne te czarne jednak to nie do końca i pewnie nie dla każdego dobre rozwiązanie.
Ogólnie botowanie zero problemów, instalacja bez najmniejszego kłopotu, przyjemne dla oka wizualnie elementy, które ukazują się podczas instalacji systemu.
Wydajnośc niczego sobie, znacznie lepiej to wszystko śmiga niż na standardowym oryginalnym MS Windows XP.
Doskonała i ciekawa bardzo czcionka jaką wybraliście.
Optymalizacja - wygląd - wszystko ze sobą elegancko zachowane!!
Naprawdę gratuluje niesamowicie dobra robota!!!
System testuje na configu :
producent Toshiba
procesor Intel Pentium Dual-Core
model procesora T2390 1.86 GHz
przekątna ekranu LCD 15,4 cali
nominalna rozdzielczość LCD 1280 x 800 pikseli
wielkość pamięci RAM 4 096 MB - używane na Windows MX8F 3GB
typ zastosowanej pamięci RAM DDR2 (667 MHz)
pojemność dysku twardego 160 GB
karta graficzna ATI Mobility Radeon HD3470
pamięć karty graficznej 256 MB
Śmiga aż miło

chyba dostaniecie