Dołączył(a): 13 sie 2008, 19:42 Posty: 1 Płeć: Punkty reputacji: 0
witam dzieki Malcolm(& team) , swietna robota , dlugi czas "smigalem na MX7(rewelka) i z mila checia przesiadam se na MX8, szacun kolego swietna robota
Ostatnio edytowano 28 cze 2009, 08:59 przez krystiano, łącznie edytowano 1 raz
Ogólnie bardzo fajna modyfikacja (testuje na jakimś starym kompie) ale wszedłem z ciekawości do movie makera a tutaj niemiła niespodzianka. Komunikat Brak pliku do przejść i efektów wideo. Malcolm mogłeś to zostawić bo myślę że dużo ludzi do jakiejś prostej obróbki zdjęć/wideo/muzyki używa movie makera.
Co do problemów kolegi pewnie pobrałeś z tych linków które były podane jako pierwsze i masz błąd CRC. Pobierz z innego źródła i powinno być ok
Masz na mysli? "niepublikowaną do tej pory wersję mojej paczki sterowników trybu tekstowego dla pamięci masowych"? Jak tak to mnie to nie satysfakcjonuje...
Wersja 8F to będzie wersja poprawiona, czyli te błędy które wyłapali pierwsi użytkownicy zostaną usunięte
Cieszy mnie bardzo tak szybka reakcja MalcolmX'a, chociaż nie wiem czy nie powinniśmy jeszcze poczekać tak 1 dnia, żeby nie pojawiły się jeszcze jakieś niedociągnięcia po wyjściu wersji 8F Chyba, że MalcolmX będzie tak miły i wyda (ewentualnie) wtedy jeszcze kolejną wersję poprawioną, tak żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.
Ja ze swojej strony dziękuje każdemu, kto bierze udział w tym projekcie. Dzięki Wam nie tracę tyle czasu u sąsiadów instalując xp
Namawiam też użytkowników do dotacji browarka za taką pracę wypada postawić Pozdrawiam!
Dołączył(a): 15 mar 2009, 19:18 Posty: 504 Lokalizacja: Żelistrzewo Płeć: Punkty reputacji: 0
a wg mnie powinna być jakaś grupa testerów [tak ze 10 osób] i każda z tych osób ma inny sprzęt niż reszta testerów.
Szukasz jakiegoś windowsa dla siebie ? Zajrzyj tutaj: ----------------------------------------------------------- ----> ...:: http://www.ModXP.cba.pl ::... <---- __________________________________________Zapraszam na MOJEGO CHOMIKA Nawet za podpis ostrzeżenie. nie no żalpl
Masz na mysli? "niepublikowaną do tej pory wersję mojej paczki sterowników trybu tekstowego dla pamięci masowych"? Jak tak to mnie to nie satysfakcjonuje...
Hm, no to mogło zabrzmieć dwuznacznie Ale paczka jest pewna jak jasna cholera
dziadek windowz'a ; ] podoba Ci się to forum?- złóż dotację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości