Pamiętaj, że w celach znalezienia przyczyny błędnego działania Twojej przeróbki bardzo pomocne jest załączenie pliku 'poprzednia sesja.ini' Znaleźć go możesz w katalogu \nLite\Presets.
raz, a dobrze, kiedyś wydałem rc1 x86...i zostałem zmieszany z błotem
Rozumię podejście do sprawy... I czekam z niecierpliwością na możliwość przetestowania, ponieważ systemik zapowiada sie mocno obiecująco. Życzę powodzenia w pracach.
chodzi o to że pod naporem użytkowników wydałem wersję xp sajber edition (rc 1), która była nie do końca sprawdzona (problemy z siecią, zaginionymi plikami problemami podczas instalacji i limitem pobierania z rapidshare ), dlatego lepiej wydać coś mniej więcej dobrze sprawdzonego niż później się tłumacz co i jak, a w x64 jest o wiele, wiele więcej do sprawdzania
pewnie po wakacjach... brakuje mi: >dobrze działającego addona .NET Framework przynajmniej do v.2 >sposobu jak upchnąć LogonUI Changera (jakoś SE poradzę) >CZASU >szybkiego internetu (przynajmniej 256k ) Problemy: >32 bitowe aplikacje upycha do SysWOW64, kiedy ja chce do System32 >Ograniczona możliwość edycji plików AMD64 >Niedziałający VirtualBOX, VirtualPC (nie próbowałem VMWare) - nie chce obsługiwać x64 na kliencie x86, a nawet x64 (?) Procesor C2D e4300 - to najgorsze, mogę nagrywać tylko na płytki lub poprzez instalację spod Windows x64 >problem z przepolszczeniem Menadżera Zadań (uciekający wskaźnik CPU) ;( >jeszcze sterowniki x64 SATA itd. >nie będzie Windows Sidebar
Jakby nie było problemu 3, i braku 3 i 4 już zapewne byście testowali
co tam? będzie ten sajberek x64? bo korzystałem z x86v3 ale się posypał po zabawie atera to mam dylemat seven czy ten SajberX64 ktrego chyba niebedzie...
to przechodź na 7 może jest odrobinę wolniejszy od XP64 ale za to bije na głowę w innych konkurencjach (na c2d e4300 i 3GB Ramu to miooodzio full-wypas )
PS. w temacie o XP Sajber Edition v.4 "Singularity" opublikowałem kilka moich pomysłów (konceptów) co do wymienionego systemu, radzę się zapoznać (ostatni post)
-- Dodane Dzisiaj, 21:26 --
tak dla informacji - wstawka z profilu użytkownika "Dawid15gt" na odsiebie.com nie ma nic wspólnego z Windows XP Sajber Edition x64
Tytuł: Re: Windows XP Sajber Edition x64 v.3 (1.0)[BETA] [SP2] [PL!]
Napisane: 19 paź 2009, 23:04
Nowy
Dołączył(a): 7 sie 2008, 13:52 Posty: 1 Płeć: Punkty reputacji: 0
SajberGuru napisał(a):
to przechodź na 7 może jest odrobinę wolniejszy od XP64 ale za to bije na głowę w innych konkurencjach (na c2d e4300 i 3GB Ramu to miooodzio full-wypas )
Ja mam tylko e43000 i 2GBramu, i 7 x64 śmiga bez problemu. Ale Twojego XP x64 bym z checią wypróbował.
Myślę że tego systemu w końcu i tak nie będzie, nie wątpię w umiejętności sajber'a, lecz po prostu wszyscy się przesiądą na super duper windows 7.... A szkoda, tak długo czekałem na x64 by sajber.
szczerze mówiąc to nie wiem jak się losy XPSEx64 potoczą, ale szkoda by było wszystko porzucić (po tylu pracach) - więc raczej na pewno coś wykombinuję, ale raczej nie w najbliższym czasie
szczerze mówiąc to nie wiem jak się losy XPSEx64 potoczą, ale szkoda by było wszystko porzucić (po tylu pracach) - więc raczej na pewno coś wykombinuję, ale raczej nie w najbliższym czasie
Sklej aby był w miare stabilny bez addonów tylko z service packami i dawaj nam do testowania betke :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości